PLANKEN OP MAAT

Zwevende wandplanken van oud hout. We leveren ze ook van eiken of oude wagondelen. Voor in een nis, verlichting erin, kan allemaal! Neem contact op voor meer informatie.

PLANKEN OP MAAT

Deze planken op maat worden gemaakt van oud hout, gezaagd uit oude balken. Hier kunnen we ook Ledverlichting in aanbrengen. We leveren planken van diverse houtsoorten. Neem contact op voor meer informatie.

PLANKEN OP MAAT

In hartje Amsterdam in een supergaaf pand hangen onze planken op maat van oud hout. Wat komen ze goed uit tegen deze wand! Neem contact op voor meer informatie.

PLANKEN OP MAAT

Op een prachtig verbouwde woonboot op een van de mooiste plekjes van Utrecht hebben wij een tijdje terug een kast gemaakt met planken op maat. Tussen de planken opbergruimte met deurtjes van MDF. Haaks op de kast een werkplek! Slim omgaan met de ruimte! Klant blij, wij blij! Neem contact op voor meer informatie.

PLANKEN OP MAAT

In een prachtig verbouwd huis met uitzicht op het water in Zaandijk hebben wij o.a. deze plank op maat geleverd. Neem contact op voor meer informatie.

INTERIEUR OP MAAT

In een mooie jaren 30 woning in Utrecht hebben we een nis gecreëerd met MDF staanders, legplanken en kastruimte. De bank met opbergruimte en de balkentafel hebben we ook geleverd. De staanders van de nis en de bank zijn mooi en super strak wit gespoten door onze meubelspuiter. Het gehele meubel is bijna 5 meter … Read More

PLANKEN OP MAAT

In een mooi verbouwd huis in Noordwijkerhout hebben wij deze planken en kasten in de nissen strak op maat gemaakt. Klant blij, wij ook blij. Neem contact op voor meer informatie.

KEUKENBLAD EN OMLIJSTING

Deze strakke witte keuken in Rotterdam hebben wij voorzien van een eiken blad en een omlijsting voor de keukenkast. Het blad is behandeld met een hardwax olie. Mooi geworden hè! Neem contact op voor meer informatie.

MEUBEL OP MAAT

In een prachtige woning in Zevenhuizen hebben we deze ombouw voor de gashaard geheel op maat gemaakt. Het lijkt een massief eiken meubel maar deze is gemaakt van eiken planken. Voor het audiogedeelte hebben we de MDF deurtjes van push to open voorzien. Alle kabels en leidingen van de haard zijn in het meubel verwerkt. … Read More