PLANKEN

IN EEN NIS

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor planken in een nis. Een werkplek met ladekast of bijvoorbeeld een mooie oplossing voor de TV en apparatuur. Speelplek voor de kinderen met handige opbergbakken op wieltjes, lades voor tijdschriften, een kast voor het servies, alles kan!

De planken/kasten/bureaus worden op maat gemaakt van diverse soorten oud hout, nieuw eiken of oude wagondelen. De planken worden opgehangen met een verborgen ophangsysteem, dat aan de zijwanden van de nis wordt gemonteerd. Een dergelijke montage zorgt voor veel draagkracht. In deze planken kunnen wij eventueel ook verlichting aanbrengen. De dikte, diepte en lengte kunnen  naar wens worden aangepast.

En heb je geen nis, dan maken we die ook, van MDF. Zo is het dus mogelijk om een nis te creëren in ieder huis en in iedere gewenst formaat!
Bekijk hier de foto’s en laat je inspireren!

Planken op maat
Planken op maat
Planken op maat
Planken op maat
Planken op maat
Planken op maat
Planken op maat
Planken op maat

OP MAAT GEMAAKT, PRECIES ZOALS JIJ 'M WILT!

• M E E K I J K E R S •

Neem een kijkje in de door ons geleverde planken op maat

PLANKEN OP MAAT

PLANKEN OP MAAT

PLANKEN OP MAAT

PLANKEN OP MAAT

PLANKEN OP MAAT

PLANKEN OP MAAT

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

• I N S P I R A T I E •

Volg ons op Instagram en we verwennen je met de mooiste foto's

[instagram-feed]

MAATWERK MEUBELS

Wij maken al onze meubels op maat en naar wens van de klant. Je kan dus zelf jouw ideeën en wensen aan ons doorgeven. Veel klanten sturen een foto van een meubel dat zij mooi vinden of ergens op internet hebben gezien. Daarnaast maken zij dan een eenvoudige schets met de juiste maten en extra wensen. Daar gaan wij mee aan de slag en maken een ontwerp op maat.

We denken graag mee voor bijvoorbeeld slimme opberg oplossingen. We kunnen rekening houden met schuine wanden, plinten, stopcontacten of kabeldoorvoeren. Zo krijg je precies wat je wilt. Op maat en geheel naar wens.

ADVIES OF HULP NODIG?

We nemen persoonlijk contact met je op.

[contact-form-7 id="4786" title="contact"]