HOI

WIJ ZIJN VAN OUD HOUT

Meubelmakerij Van Oud Hout, voor maatwerk en vakmanschap.

Wij, Nikai en Diana Schönherr, hebben 11 jaar geleden het heft in eigen handen genomen. Omdat wij steeds maar niet de meubels konden vinden hoe wij ze wilden hebben, zijn we ze zelf maar gaan maken.

Wij delen onze liefde voor interieur en zijn van begin tot eind betrokken bij ieder project. Veel klanten komen terug bij ons en de woonbladen weten ons te vinden.

Het persoonlijke contact en het meedenken naar een passende oplossing is onze grote kracht.

Meubelmakerij Van Oud Hout heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk. Want hoe leuk is het als je jouw meubel zelf kan ontwerpen? Wij kunnen al je woonwensen in het meubel verwerken.

Maatwerk is ons vak!

Een grote kast waar de hele platencollectie in kan….of een boekenkast waar nu echt eens al je boeken in kunnen… of een audiomeubel…precies op maat met handige opbergvakken of lades. Ook details zoals mooie kabeldoorvoeren of extra opbergvakken, waardoor alles precies past.

Ons maatwerk komt ook goed tot zijn recht in een nis in de woning…wij kunnen een meubel precies in de nis maken, zodat alle ruimte wordt gebruikt. En als je geen nis hebt in je huis, maken we een nis met MDF staanders! Of het nou een klein meubel…een enkele plank of een groot wandmeubel is….wij denken graag mee naar een passende oplossing.

Dit maken we op maat

vakkenkasten, boekenkasten, badkamermeubels, bedrijfsinrichting, barndeuren, grote kasten, kleine kasten, kledingkasten, dressoirs, audiomeubels, tv meubels, grote stamtafels, eettafels, statafels, bedden, bedstedes, kinderbedden, bureaus, tuinmeubels, loungebanken, tuintafels, buitenkeukens, planken op maat.  Maar wij zijn er ook voor kleinere meubels zoals: Salontafels, prikborden, letterbakken,  enz… kortom, alles kan!!

• I N S P I R A T I E •

Volg ons op Instagram en we verwennen je met de mooiste foto's

[instagram-feed]