overons.jpg

Meubelmakerij Van Oud Hout

Meubelmakerij Van Oud Hout heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk met sloophout!

Zoals onze naam al doet vermoeden werken wij met diverse soorten oud hout, zoals oude vloerdelen, gebruikte verweerde en vergrijsde steigerplanken, oude balken, planken met verfresten en nog veel meer oude gebruikte bouwmaterialen, zoals oude deuren, ramen, vloeren enz…

Wij maken al onze meubels passend en op maat. Door gebruik te maken van oude bouwmaterialen zoals gebruikte steigerdelen en sloophout krijgt je huis een warm, puur gevoel en stoere uitstraling.
Eigen inbreng van onze klanten is ook mogelijk. Door zelf de materialen en kleuren te kiezen heb je echt een meubel naar wens en zijn al onze meubels altijd passend en in stijl met de rest van je huis of interieur.

U kunt bij ons terecht voor vakkenkasten, boekenkasten, grote kasten, kleine kasten, kledingkasten, dressoirs, audiomeubels, tv meubels, grote stamtafels, eettafels, statafels, bedden, bedstedes, kinderbedden, bureaus, tuinmeubels, loungebanken, loungebedden, tuintafels, buitenkeukens, tuinhuisjes en veranda’s. Maar wij zijn er ook voor kleinere meubels zoals: Salontafels, bijzettafels, bloktafels, nachtkastjes, krukjes, bankjes, prikborden, letterbakken, plantenbakken, enz… kortom, alles kan!!

Onze stijl is stoer, basic, praktisch en door het maatwerk altijd uniek.

Wij hopen je met deze website te inspireren en te laten zien wat er allemaal mogelijk is met oude bouwmaterialen. Daarnaast leveren wij natuurlijk ook meubels op maat van nieuwe houtsoorten. Deze kunnen door ons op diverse manieren behandeld worden, zodat het altijd past in je huis of tuin.

Voor een meubel op maat bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Heeft u al iets gezien of bent u op zoek naar een praktische oplossing op maat, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

U bent van harte welkom bij ons op de meubelmakerij in Bleiswijk (op afspraak). Wij nemen de tijd om uw wensen bij ons op de meubelmakerij te bespreken en daarna een passend ontwerp of praktische oplossing voor uw woonwens te maken.